• Zoek Delicatesse

Ambachtelijk, vers en puur, dat is EMmmmy’s uit Wouw!

EMmmmy’s ambachtelijke nougat 

Nougat, een lekkernij uit Frankrijk? Nee hoor, dat hoeft niet. Deze komt gewoon uit Wouw! 

Persoonlijk vind ik nougat één van de mooiste producten uit de wereld van de patisserie. Jammer genoeg kennen veel mensen enkel de keiharde nougat van de kermis met een verdwaalde pinda erin, dat is zo jammer. Daar moét verandering in komen! Mijn specialiteit is het maken van zachte nougat zoals deze ook in Frankrijk gemaakt wordt. Ben je geïnteresseerd in het kopen van nougat? Lees dan snel verder! Je kunt mijn nougat via deze website bestellen of kopen in de winkels die onderaan deze pagina vermeld staan. 

EMmmmy’s nougat wordt gemaakt van de beste ingrediënten. Van verse noten en honing en steeds een andere toevoeging maak ik nougat zoals een echte patissier deze graag ziet: zacht en vol van smaak. Geloof me, je weet niet wat je proeft! Nougat maken is een echt werkje voor perfectionisten. Naast de fantastische smaak, is dat vast en zeker ook een reden waarom ik er zo blij van word.

Ingrediënten EMmmmy’s nougat

De basisingrediënten van EMmmmy’s nougat zijn suikers, honing, glucosestroop, stijfgeklopte eiwitten, een snufje zout en geroosterde noten en/of gekonfijt of gedroogd fruit. Afhankelijk van de smaak van de nougat, worden er extra ingrediënten toegevoegd zoals chocolade, amaretto of kaneel. De basis van de nougat is gluten- gelatine-, lactose-, kleurstof- en vetvrij (let voor de allergenen dus wel op eventuele toegevoegde ingrediënten!). 

Trots kan ik vermelden dat ik voor mijn nougat de Wouwse honing van imkerij Ceres gebruik. De smaak is fantastisch en het is toch geweldig dat ik voor mijn Wouwse nougat ook nog eens Wouwse honing kan gebruiken!? Daarnaast komen de eieren van de Wouwse eierboer en ook de walnoten komen uit diverse Wouwse tuinen. De heerlijke specerijen in mijn nougat komen van Royal Polak Spices.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.