Chocomaatje

Chocomaatje: een tas vol choco-plezier!

De actie was een succes: We kregen van ’s Heeren Loo Het Westerhonk in Monster het volgende bericht.

“Henneke is dol op chocolade, maar wie niet eigenlijk 😉”, zegt manager Heleen, “en dat zo kort voor het Valentijnsweekend. Heerlijk zeg!” Wat een spontane reactie kregen Heleen en Marco Schregardus namens Lekker Uniek toen Henneke zag dat de handtas die ze kreeg van chocolade was. Heleen heeft de eer om in totaal vier volle dozen met heerlijke en vrolijke chocolade figuren uit te delen op het woonzorgpark. En dát doet zij met liefde. Eén ding is zeker: er volgen vast en zeker veel soortgelijke liefdevolle reacties vandaag van cliënten en begeleiders!

Benieuwd naar de reden van deze lekkere verrassing? Helaas moet de eigenaar van So Sweet Chocolade uit Naaldwijk zijn winkel sluiten. LekkerUniek delicatessen met een verhaal zet prachtige lokale initiatieven op onder de noemer #SupportYourLocalsWestland.Deze keer startten zij een gave actie om So Sweet Chocolade van zijn overtollige voorraad af te helpen en dit te doneren aan ’s Heeren Loo Het Westerhonk. “Want, zoals Marco zegt: “hier wonen en werken mensen die in deze moeilijke tijd wel een opsteker kunnen gebruiken. ‘Chocomaatje’ is een tasje gevuld met een mix van eersteklas chocolade met een waarde van ongeveer € 16,-. Voor ieder verkocht tasje doneren wij € 5,- aan Het Westerhonk, in de vorm van chocolade figuren uit de voorraad van So Sweet Chocolade. Het komt uit een goed hart van vele buurtbewoners en ondernemers en het is hier in Monster echt meer dan verdiend.”

Er zijn nog tasjes over. bestel ze en je kan ze afhalen bij bij het Tramhuisje tijdens openingstijden (Heb je andere wensen, neem dan even contact met ons op.)

Klik en bestel