• Zoek Delicatesse

Cranberry brood van zorgbakkerij het blauwe hek

Met zorg bereid

Bakkerij Het Blauwe Hek is sinds 2009 een bakkerij met zorg; de enige in het Westland. De producten worden gemaakt met behulp van een desemcultuur. Bakkerij Het Blauwe Hek biedt een breed assortiment aan van brood, koek en gebak. Ook producten van speltgraan voor mensen met bepaalde allergieën vinden steeds meer aftrek.

Centrale positie in Westland

Naast de lokale consumenten die de winkel een bezoek brengen leveren zij ook aan de horeca, winkels en zorginstellingen. Regelmatig organiseren zij verjaardagsfeestjes en laten we groepjes kinderen pizza’s maken.

Samen met een groeiend aantal vrijwilligers zijn steeds meer mensen met een (verstandelijke) beperking uit de zorg ingestroomd en hebben er een vaste werkplek gekregen. Op dit moment vinden inmiddels 10 mensen met een beperking er hun weg. Zij worden hierin bijgestaan door zo’n 13 vrijwilligers.

Het Blauwe Hek neemt een centrale positie in het Westland in als bakkerij met zorg. Door samenwerking met andere producenten is een breed assortiment van producten verkrijgbaar in de bakkerij en lunchroom.

Dankzij de lunchroom/ theeschenkerij (sinds april 2014) vormt Het Blauwe Hek een bijzondere pleisterplaats langs bestaande wandel-, fiets en vaarroutes en wil het ook een stamtafel creëren voor tal van groepen die het maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toedragen. Te denken valt hierbij aan ondernemerskringen, serviceclubs en bedrijven.

Het cranberrybrood is de unieke delicatesse en verkrijgbaar in de winkel.

Contactgegevens

Oranjesluisweg 20
2671 NB Naaldwijk

tel: 0174-540165
email: info@hetblauwehek.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.