• Zoek Delicatesse

Een betere toekomst begint met deze koffie

BACC Coffee

Eindelijk écht verse koffie van hoge kwaliteit, lichter gebrand en met een goede prijs voor de boeren. Dat is een zekerheid.

Mijn Verhaal

De naam Bacc Coffee Roasters is geïnspireerd door de Griekse god van de drank Bacchus die niet alleen geloofde in het plezier van drank maar ook in de groeikracht van de aarde. Ik geloof namelijk dat koffie hemels en goddelijk hoort te zijn. Ik beloof dat ik er alles aan doe om jouw koffie moment net wat specialer te maken met heerlijke koffiebonen. 

Mijn Missie

Mijn doel is om op een duurzame wijze samen te werken met koffieboeren en om alle Bacc koffiedrinkers blij te maken. Ik werk daarom samen met kleine boeren om te zorgen dat zij het beter krijgen in deze wereld. Hoe meer mensen eerlijke koffie drinken, hoe beter. 
En daarbij, de koffie is hemels. Dus waar wacht je nog op? 

”Ik verkoop alleen koffie die ik zelf met liefde drink.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.