• Zoek Delicatesse

Enjoy granola: Ambachtelijke granola Natuurlijk en verantwoord genieten!

Passie

Melanie de Wilde; Passie voor ambacht en voeding. Dat begon bij mij al vroeg. Ik zocht altijd alles uit en wilde alles over voeding weten. Ik merkte al snel dat er in een hoop ontbijtgranen ontzettend veel onnatuurlijke ingrediënten zitten. Zonde! Zo begint je dag toch nooit goed? Ik dacht dit kan anders! Dat was het begin van Enjoy Granola! Oprecht goede granola, zonder toevoegingen die er niet in thuis horen. Lekker en gezond dus! 

Tim Boers: Vanaf jongs af aan was ik al bij de bakker te vinden. Ik sprong er tussen uit en mocht met verschillende vak-wedstrijden mee doen. In 2015 werd ik lid van het Nederlands Boulangerie team waar ik  een aantal mooie titels op mijn naam heb gezet. De passie voor het bakkersvak zat er dus al vroeg  in!​

Wij houden ervan om de lekkerste granola’s te kunnen bakken! Blijven variëren in smaken is iets wat ons uit blijft dagen! Hopelijk kunnen wij jullie ook blijven verrassen met onze granola’s!

Enjoy Granola Doormanstraat 10, 2676VX, Maasdijk info@enjoygranola.nl

Webshop: https://www.enjoygranola.com/shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.