• Zoek Delicatesse

Kwaliteitskoffie in een ijzersterke verpakking

santas koffie delicatesse met een verhaal

Maatschappelijk betrokken

Veel van onze afnemers onderschrijven de term ‘maatschappelijk duurzaam ondernemen’ en voegen bij het gebruik van onze producten de daad bij het woord. Ons unieke statiegeldconcept helpt onze klanten ook bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. 

Mens en milieu

Zowel mens als milieu staan hoog in het vaandel bij Santas Koffie. Niet alleen in woord maar ook in daad. Santas Koffie is al jaren een vertrouwde werkgever in Rotterdam. Goed werkgeverschap is voor Santas Koffie een belangrijke kernwaarde. Met het ondersteunen van cursussen en trainingen bieden wij medewerkers de mogelijkheid om zich te ontplooien en daar waar mogelijk door te groeien. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is er ruimte in ons bedrijf. Wanneer het gaat om milieu; hanteren wij een duurzame verpakkingsmethode en voldoen wij aan verscheidene certificaten.

Ambacht en kennis

Wij beheersen onze ambacht van inkoop en kwaliteitscontrole tot het branden, mêleren & cuppen van onze koffies. Deze activteiten voeren wij geheel in eigen beheer uit. Alles met als einddoel; het beste uit ons product te halen. Ter aanvulling gaan wij nog een stap verder. Wij bieden ook mogelijkheden tot onderhoud, service, training en advies. Hiermee kun je geheel zelfstandig een koffieproduct presenteren waar je trots op bent.

Contact

Benjamin Franklinstraat 501
Havennr. 285
3029 AC ROTTERDAM 010 – 425 85 29 info@santaskoffie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.