• Zoek Delicatesse

Le cacao : ambachtelijke chocolaterie

Chocolade en meer!

Le Cacao is een ambachtelijke chocolaterie in Wateringen. Je kunt hier niet alleen terecht voor heerlijke chocolade, maar ook voor lekkere koffie & thee, diverse kadootjes en een leuk uitje.

De Chocolatier

Mike Pottuijt is de eigenaar en chocolatier van Chocolaterie Le Cacao.

“Doordat mijn opa banketbakker was, wist ik al op jonge leeftijd dat ik ook die kant op wilde. Na de middelbare school heb ik de banketbakkersopleiding gedaan en ben vervolgens via een stage bij een chocolaterie terecht gekomen. Het werken met chocolade beviel zo goed en het idee ontstond om zelf een chocolaterie te openen. Op 13 maart 2012 opende Chocolaterie Le Cacao haar deuren in Wateringen. Een droom die werkelijkheid werd!”

Het leuke aan werken met chocolade vind ik dat ik mijn creativiteit erin kwijt kan. Het verzinnen van (nieuwe) smaakcombinaties vind ik erg interessant en bovendien hou ik van chocolade! 

Ik probeer altijd originele producten in Chocolaterie Le Cacao aan te bieden en ben constant bezig met het verbeteren van de producten en de winkel. Uiteindelijk wil ik natuurlijk de hele regio aan mijn heerlijke chocolade krijgen.

Hopelijk tot snel bij Chocolaterie Le Cacao!

Chocolaterie Le Cacao
Plein 14
2291 CC Wateringen

Emailadres: info@lecacao.nl
Telefoonnummer: 0174-226308

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.