• Zoek Delicatesse

Lekkerste Grillworst komt van Slagerij Warmenhoven

Grillworst Slagerij Warmenhoven

Winnaar Grote Grillworst test

Donderdagavond 9 februari 2017 vond de finale van de Grote Grillworsttest plaats in Tiel. Het was een blij verraste Koos van Essen, eigenaar van Keurslagerij Warmenhoven in Wateringen, en zijn team die de eerste prijs in ontvangst mochten nemen. De grillworst viel goed in de smaak bij de juryleden, die uit 101 inzendingen de Wateringse grillworst als onbetwiste winnaar kroonden.

Omfiets Worst

De jury van de Grote Grillworsttest 2017 bestond uit culinair journalist van de Telegraaf Felix Wilbrink, SVO-docent Paul Bohté en de winnaar van 2016, Keurslager Frank van Gils. Zij waren het er al snel over eens: de smaak van de grillworst van Keurslagerij Warmenhoven staat als een huis. Het is een aantrekkelijke worst met een mooie structuur. Een worst om een stukje voor om te fietsen.
Luister naar het audiofragment op WOS radio

Luister naar het audiofragment op WOS radio

Unieke kwaliteit

Keurslagerij Warmenhoven maakt uitsluitend gebruik van verse grondstoffen en kruiden die horen bij de smaak van dit product. De unieke manier van puur grillen zonder toevoegingen zorgt voor een unieke smaakbeleving.
“Van onze klanten horen we regelmatig dat ze onze grillworst zo lekker vinden en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar dat we ook van professionals de waardering krijgen voor wat we doen, dat is gewoon geweldig!”, aldus een enthousiaste Koos van Essen. Om te checken of de grillworst van Keurslagerij Warmenhoven altijd van hoge kwaliteit is, en niet alleen voor de inzending van de wedstrijd, is er gebruik gemaakt van mystery shoppers. Ook die test werd moeiteloos gehaald!

Waar te koop?

Warmenhoven keurslager
Vliethof 60
2291RZ Wateringen
0174-294728
info@warmenhoven.keurslager.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.