• Zoek Delicatesse

Liermoncello: Limoncello uit De Lier

Een uit de hand gelopen hobby?

Liermoncello is het heerlijke resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Bedenker Robin van Vliet is geen liefhebber van sterke drank, maar heeft wel een zwak voor Limoncello. Voor hem het ultieme drankje om te proosten op het leven.

Gefascineerd door de smaak van het product besloot hij het drankje eens zelf te maken. Die eerste versie was meteen al een succes. De daaropvolgende maanden is Robin zijn Limoncello steeds verder gaan perfectioneren. Hij zocht en vond in Italië nog betere, biologische citroenen en het eindresultaat werd alsmaar lekkerder. Zijn activiteiten bleven niet onopgemerkt en Robin kreeg steeds vaker de vraag van familie, vrienden en kennissen of hij niet een flesje kon leveren. Om aan die groeiende vraag te voldoen, organiseert hij met enige regelmaat ‘schilparty’s’, waarbij vrienden komen helpen om de vele citroenen te schillen.

Inmiddels heeft Robin voor zijn huisgemaakte Limoncello een prachtige fles en een leuk etiket laten maken. Over de naam hoefde hij niet lang na te denken. De frisse, zonnige Italiaanse citroenlikeur uit De Lier kon maar één naam krijgen: Liermoncello!

Liermoncello heeft een alcoholpercentage van 32% en is verkrijgbaar in een fles van 0,5 en 0,2 liter. Bekijk de verkooppunten hier.

Neem contact op via: Liermoncello@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.