Meest gestelde vragen over het terraspaspoort

Geldigheidsduur paspoort verlengd tot vrijdag 1 oktober

Meest gestelde vragen

Tot vrijdag 1 oktober. Je hebt de hele zomer om de 10 terrassen te bezoeken. Op veler verzoek hebben wij deze datum aangepast zodat ook iedereen na zijn of haar vakantie kan genieten op de terrassen.
Elk paspoort heeft een nummer dat overeenkomt met de bestelling. Er wordt alleen bijgehouden wie het paspoort heeft besteld. Wie de terrassen bezoekt, maakt niet uit. Bij iedere stop krijg je een stempel of vinkje in je paspoort en vol betekent uiteraard dat het paspoort niet meer geldig is.
Nee, dat kan niet. Er vindt geen restitutie plaats
Wij kunnen niet garanderen dat er altijd plaats is op een terras bij 1 van de deelnemers. Beste is van te voren zelf in te schatten of het druk kan worden ( weer, tijdstip etc.). Twijfel je neem dan contact op met de eigenaar van het terras zoals vermeld in het paspoort. Houd je altijd aan de coronaregels wat placement en afstand betreft.
  Bij het standaard Terras Paspoort krijg je een traktatie 'van het huis' bij het drankje dat je zelf moet kopen en bij het Terras Paspoort Extra is het drankje al inbegrepen en hoef je dus niets bij te betalen.
De afhaallocaties zijn De Bonte Haas (Wateringen), Het Tramhuisje (Naaldwijk) en Het Galjoen ('s-Gravenzande) en Villa Ockenburgh ( Villa variant) . Kijk even van tevoren naar hun openingstijden of neem anders even met hen contact op. Ze helpen je graag verder..