Meest gestelde vragen over de wandeltochten

Staat er iets niet bij, stuur gerust een e-mail naar info@lekkeruniek.nl

Meest gestelde vragen

Nee, dat kan niet. Er vindt geen restitutie plaats. Zeker in deze coronatijd is het voor ons ondoenlijk om alle gevallen van quarantaine, besmettingen en uitzonderingen te monitoren en te controleren. U mag wel uw deelnamebewijs overdagen aan derden. Zij moeten dit dan wel melden bij het ophalen van het startbewijs. Als u niet deelneemt gaat uw bedrag naar de ondernemers, waar ons initiatief voor bedoeld is. Zie het dan als gift of bijdrage.
De huidige coronamaatregelen staan het vrije gebruik van toiletten in (horeca) gelegenheden niet toe. Je kan natuurlijk altijd vragen of er een uitzondering kan worden gemaakt in een (nood) geval.
We doen ons best om een gevarieerd aanbod te maken. Vergeet niet dat de ondernemers veelal onderbezet zijn of regulier gesloten. De opzet is natuurlijk ook dat ze er 'iets' aan overhouden. Ook is er geen 'vaste' route mogelijk en is er natuurlijk verschil in een ochtend- en middagwandeling. We doen ons best!
Bij de start krijg je een deelnamebewijs. Op de opdrachtbevestiging staat een nummer. Naam en nummer zijn voldoende om het bewijs op te halen. We maken ze niet vooraf want het kan zijn dat de route moet worden gewijzigd. Heb je meerdere kaarten besteld dan krijg je die ook bij de start.
Dat ligt aan de corona situatie en de belangstelling.
SYLW is een Westlands initiatief om de lokale ondernemers te steunen. Routes door de Broekpolder of het Staalduinse/Ockenburgsche bos zijn natuurlijk prachtig, maar liggen (ver) buiten de gemeente en ook de posten zijn daar lastig in te vullen. De combinatie strand en wandelen staat hoog op de lijst bij een eventueel vervolg. Begin 2021r hebben we die 2x met veel succes georganiseerd. Wie weet.
Ja die kan je downloaden en bekijken. Meestal een paar dagen voor de start.
Iedereen boven de 18 jaar kan deelnemen. Onze vaste wandelaars en supporters krijgen altijd als eerste de keuze om deelnamebewijzen te kopen. Er geldt altijd OP=OP