• Zoek Delicatesse

Meest gestelde vragen over de wandeltochten

Meest gestelde vragen

Staat er iets niet bij, stuur gerust een e-mail naar info@lekkeruniek.nl

Meest gestelde vragen

Nee, dat kan niet. Er vindt geen restitutie plaats. U mag wel uw deelnamebewijs overdagen aan derden. Zij moeten dit dan wel melden bij het ophalen van het startbewijs. Als u niet deelneemt gaat uw bedrag naar de ondernemers, waar ons initiatief voor bedoeld is. Zie het dan als gift of bijdrage.
We doen ons best om een gevarieerd aanbod te maken. Vergeet niet dat de ondernemers veelal onderbezet zijn of regulier gesloten. De opzet is natuurlijk ook dat ze er 'iets' aan overhouden. Ook is er geen 'vaste' route mogelijk en is er natuurlijk verschil in een ochtend- en middagwandeling. We doen ons best!
Bij de start krijg je een deelnamebewijs. Op de opdrachtbevestiging staat een nummer. Naam en nummer zijn voldoende om het bewijs op te halen. We maken ze niet vooraf want het kan zijn dat de route moet worden gewijzigd. Heb je meerdere kaarten besteld dan krijg je die ook bij de start.
Dat is wel de bedoeling. Heb je zelf een suggestie voor een leuke route, laat het ons weten via info@lekkeruniek.nl
SYLW is een Westlands initiatief om de lokale ondernemers te steunen. Routes door de Broekpolder of het Staalduinse/Ockenburgsche bos zijn natuurlijk prachtig, maar liggen (ver) buiten de gemeente en ook de posten zijn daar lastig in te vullen. De combinatie strand en wandelen staat hoog op de lijst en binnenkort volgen meer details!
Ja die kan je downloaden en bekijken. Meestal een paar dagen voor de start.
Iedereen boven de 18 jaar kan deelnemen. Onze vaste wandelaars en supporters krijgen altijd als eerste de keuze om deelnamebewijzen te kopen. Er geldt altijd OP=OP