• Zoek Delicatesse

Nollen’s befaamde kaneelcake

Kaneelcake
kaneelcake

Kaneelcake onze topper

De kaneelcake noemen zij ook wel ‘Nollen’s befaamde kaneelcake’. Bakkerij Nollen durft wel te zeggen dat de kaneelcake een van de best verkochte producten is. Het is een smeuïge cake gemaakt van roomboter en gevuld met gesuikerde kaneelstukjes. Een heerlijke cake waar je geen genoeg van krijgt. De cake weegt circa 425 gram en is verkrijgbaar in de winkel en webshop.

Bakkerij Nollen

Bakkerij Nollen is een ambachtelijke bakkerij waarbij al het brood en banket op traditionele en ambachtelijke wijze wordt bereid met pure ingrediënten. Ze zijn een familiebedrijf die al drie generaties wordt doorgegeven van vader op zoon. Anno 2020 telt bakkerij Nollen 16 winkels in Twente, de Achterhoek en Salland. De centrale ambachtelijke bakkerij is gevestigd in Hengevelde. Daarnaast levert Bakkerij Nollen de lekkerste producten ook aan verschillende supermarkten en horecagelegenheden in de regio.

Algemene contactgegevens
Het Wegdam 3b
7496 CB Hengevelde
T: 0547-760005 info@bakkerijnollen.nl

Een gedachte over “Nollen’s befaamde kaneelcake

  1. Vandaag zin in kaneelcake. En laten we nog wat hebben bewaard in de vriezer….. Het smaakte nog net zo lekker en was nog heerlijk smeuïg. Compliment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.