• Zoek Delicatesse

Plukkruidje | De gezonde smaakmaker

Zo begon het

Door alles wat er om ons heen gebeurt vinden we weleens dat we te veel zijn afgedwaald van de natuur. Vooral met eten en drinken dat we bewerken, bewerken nog eens bewerken. Terwijl de echte geur en smaak het beste bewaard blijven als we er zo weinig mogelijk gekke dingen mee uithalen. Zodat we ook zeker weten dat een hapje of een drankje veilig voor ons lichaam is.

Zo begon Plukkruidje. Want welk product is er nu eenvoudiger dan thee? Heet water, kruiden, trekken, klaar. Thee puur natuur. Het enige wat je met die kruiden hoeft te doen is oogsten en verpakken. Dat deden we eigenlijk al: we werken al jarenlang in de verse kruiden, maar dan vooral de kruiden bedoeld voor de keuken. Met de groeiende aandacht voor thee was het idee gauw geboren: onze kruidenplantages uitbreiden met soorten die zich perfect lenen voor de lekkerste verse thee.

Met Plukkruidje gaat theedrinken weer terug naar de basis. Kruiden die op een natuurlijke manier groeien, maar wel altijd constant van kwaliteit zijn. Gewassen die vrij zijn van alle stoffen die je liever niet in je kopje hebt. In de hygi├źneprotocollen rond de hele productie gaan we vrij ver, tot aan medewerkers die met handschoenen aan jouw thee verpakken. En als je het niet gelooft, zie je onderaan de pagina de certificaten waar we heel erg trots op zijn.

Plukkruidje
ABC Westland 315
2685 DD Poeldijk

T. +31 (0)174 28 25 10
E. info@plukkruidje.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.