• Zoek Delicatesse

Reggevalei (H)eerlijke jam

Eerlijke jam

Hallo ik ben Arjan Bosboom, 44 jaar en woonachtig in Hellendoorn, naast mijn werk als patissier/chocolatier maakt ik thuis 11 exclusieve (H)eerlijke jam soorten.
Wat mijn jam zo Uniek maakt zijn de bijzondere smaak combinaties, veelal vers fruit en het gebruik van specerijen.
Ik maak de jam omdat ik het gewoon leuk vind om te doen en om mensen te verrassen met bijzondere smaken. Omdat ik maar 50% suiker toevoeg en de jam dus in verhouding meer fruit bevat past dit in een gezonde leefstijl.


De Blauwe Bessen Jam bv. is zelfs geheel vrij van toegevoegde suikers, deze wordt gezoet met Sukrin. Sukrin is een 100% natuurlijke suikervervanger zonder calorie├źn. De koolhydraten in Sukrin worden door het lichaam opgenomen maar niet verteerd waardoor ze geen energie leveren. Daardoor is het veilig te gebruiken voor diabetes- en candidapatienten. Ook is het uitermate geschikt voor mensen die een koolhydraat arm dieet volgen. www.sukrin.nl
Het is dan ook meer dan Jam, een ware delicatesse. Heerlijk op de boterham, beschuit of door de yoghurt of kwark.

Contactgegevens:
Arjan Bosboom
info@reggevalleijam.nl
Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.