• Zoek Delicatesse

‘sLandsBeste: alleen het beste van het land zit in onze producten.

Onze filosofie: Het verhaal van…

sLandsBeste zegt het al; alleen het beste van het land zit in onze producten. En dat betekent veel voor ons. Het is meer dan alleen voedsel; wij telen een deel van het fruit zelf in onze eigen boomgaarden. Wij leven tussen het fruit en weten welk fruit het beste is als ingrediënten voor onze producten.

Onze producten worden met aandacht en op een authentieke wijze gemaakt. Daar nemen wij de tijd voor. We telen de ingrediënten zelf en wat we niet telen, kopen wij met aandacht in. Onze toeleveranciers zijn, net als wij, bewust van de kwaliteit die wij stellen aan onze ingrediënten. En dat proef je terug in onze producten.

Onze wereld verandert voortdurend. Met onze producten geven we je de mogelijkheid om even tot rust te komen. Neem de tijd om de pure smaak van ‘sLandsBeste te ervaren.

Het beste van het land – biologische Appel-Gembersap

Lekker fris, verwarmend en puur natuur! Dat omschrijft de nieuwe Biologische ‘sLandsBeste Appel-Gembersap. De subtiele licht pittige smaak van gember combineert perfect met het zoetzure karakter van onze appels. Op onze boerderij in hartje Flevoland persen wij verse appels tot sap en voegen hier naast een vleugje gembersap niets aan toe. Het sap wordt licht gefilterd, gepasteuriseerd en gebotteld. Pasteurisatie is nodig om op een natuurlijke wijze een goede houdbaarheid mee te geven. Al het goede van het fruit blijft zo behouden, gewoon ‘sLandsBeste!

  • 100% puur natuurlijk sap zonder toevoegingen.
  • 100% Biologisch
  • Speelt in op de huidige gembertrend!
  • Gember heeft een positieve, gezonde invloed op het lichaam.
  • Vers geperst op eigen boerderij in Flevoland.
  • Verkrijgbaar in 250ml en 750ml glazen fles.

‘sLandsBeste B.V.

Prof. Zuurlaan 22
8256 PE Biddinghuizen

 +31 (0) 321 – 33 10 52

 +31 (0) 321 – 33 29 10

 verkoop@slandsbeste.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.