• Zoek Delicatesse

Supportyourlocalswandeltocht

Iedereen bedankt voor de aanmeldingen. Morgenochtend, zondag 3 juli vanaf 08.00 kan je starten bij The Gym in Monster. Als je daar bent en jezelf hebt aangemeld staat er iets gezonds en lekkers voor jullie klaar, met dank aan Vitaal Express voor onderweg. Wandel naar ViIla Ockenburgh en geniet van het strand en de duinen. . Houd er rekening mee dat het buffet speciaal voor ons wandelaars klaarstaat tot uiterlijk 11.00. Hoe lang je over de terugweg naar Monster doet, maakt niet uit. Er is dit keer geen deelnemerskaart, een aanmelding voldoet. De route staat hieronder en is heel eenvoudig. Zowel over het strand als door de duinen bereik je vanzelf ‘Ockenburgh’. In de onderstaande afbeeldingen de routeaanwijzingen. Zowel door de duinen als over het strand bereik je via de strandopgang ‘Zandmotor’ de Villa. Heb je Google Maps op je telefoon zoek dan naar Monsterseweg 4, 2553 RL Den Haag en je vindt de Villa ook, zowel via het strand, duinen als via de Monsterseweg. Veel plezier en tot morgen!

Neem deze strandopgang, de ‘zandmotor’
Route opties

In de coronatijd hebben we 18 mooie LekkerUniek Support Your Locals wandeltochten georganiseerd. Meer dan 3000 wandelaars hebben genoten van de wandelingen en al het lekkers onderweg. We gaan door met het organiseren van nieuwe (thema) wandeltochten in het Westland en omgeving. Zo gaan we in juni strandwandelingen organiseren

Heb je een bedrijf of organisatie en wil je iets leuks organiseren voor je personeel of leden. Laat het ons weten dan maken we een maatwerk wandeling voor jullie. Ook buiten de regio Westland kunnen we de wandelingen organiseren. Wij breiden ons netwerk van delicatessen met een verhaal uit. Juist die bedrijven en locaties zijn prima op te nemen in de route!

Mis geen nieuws over onze nieuwe wandeltochten en evenementen. Meld je aan voor de nieuwsbrief
Fragment WOS Media

WOS Media heeft zowel op de radio als de TV aandacht besteed aan ons initiatief. Bekijk het fragment!

Bezoek de pagina, Meestgestelde vragen