• Zoek Delicatesse

SupportYourlocalsWestland Kerstpakket

Kerstpakket op maat, SYLW weet raad

Afhalen pakketten 15 december tussen 15.00 en 17.00 bij de Hofboerderij in Wateringen. Ook bezorgen doen we morgen overdag. We bellen van tevoren even.

Op zoek naar een leuk, origineel en lekker kerstpakket waarmee je ook nog eens de lokale ondernemer steunt? Support Your Locals Westland weet wel raad met dat verzoek!

Onze aanpak is uniek

Anders dan bij de meeste aanbieders van kerstpakketten maken wij altijd een pakket op maat. Wij hebben contacten met meer dan 60 lokale leveranciers, winkels, horecagelegenheden en kwekers. In goed overleg stellen wij een pakket samen dat aansluit bij jouw wensen en budget. Onze enige voorwaarde: we betrekken er enkel en alleen Westlandse ondernemers bij.

Kerstpakket op maat

Dit zijn onze uitgangspunten:

  • Lokale producten en leveranciers
  • Geen luxe verpakking (die verdwijnt toch bij het oud papier)
  • Waar mogelijk producten van maatschappelijke organisaties, zoals Vitaal Express, Brownies & Downies, Het Blauwe Hek
  • Bestelling vanaf 10 pakketten op maat
  • Combinatie met evenement (workshop, quiz, proeverij) mogelijk

Wie zijn wij?

Support Your Locals Westland is ontstaan in coronatijd en heeft als doel de Westlandse ondernemer te ondersteunen. We hebben sinds onze start in 2020 ruim 7000 pakketten geleverd aan bedrijven en particulieren. Zo mochten wij onder meer voor Rabobank Westland, gemeente Westland en alle Westlandse basisscholen een pakket op maat samenstellen. Daarnaast hebben wij 18 coronawandelingen langs horeca en verenigingen georganiseerd, met meer dan 2500 deelnemers.

Ook nu maken ondernemers onzekere tijden door. Met onze kerstpakketten geven wij ze graag een steuntje in de rug. Wij hebben geen winkel of webshop en kunnen daardoor de overheadkosten zeer beperkt houden.

We houden het eenvoudig: Stuur een e-mail naar info@lekkeruniek.nl of bel met Marco Schregardus 0653293488 of Len van Elswijk 0641025487 en we gaan er samen iets moois van maken! Net als twee jaar geleden #supportyourlocals