Support your locals westland

Support your locals Westland

Het Vaderdagpakket:

Een hartig en pittig pakket speciaal voor vader, is uitverkocht.

We waren het eigenlijk niet van plan maar op veler verzoek gaan we door! Het enige echte #supportyourlocalswestland pakket is terug en weer ….. met nieuwe lokale deelnemers. Dat wordt genieten voor vader op vaderdag van al deze lekkere-, unieke- en vooral lokale delicatessen..

Help jij mee om onze lokale ondernemers door deze moeilijke tijd te helpen? Met Support Your Locals Westland stellen wij tijdens de coronacrisis regelmatig een doos vol heerlijke ambachtelijke producten samen. Lekkers om zelf van te genieten, maar ook een geweldig cadeau voor iemand die tijdelijk de deur niet uit kan, geen bezoek mag ontvangen of juist keihard moet werken. Verwen jezelf of een ander en help de lokale, Westlandse ondernemer de crisis door!

Zo werkt het

Je kunt je pakket uiterlijk tot donderdag 16.00 uur bestellen. De doos met ambachtelijke producten kun je vervolgens vrijdag ophalen bij het Tramhuisje in Naaldwijk of laten bezorgen (thuis of bij degene die je wilt verrassen). De doos kost €25,- inclusief BTW (en bezorgkosten €3,- excl. BTW).

Het pakket krijgt (twee) wekelijks een andere inhoud, maar zal steeds €25,- kosten. In de doos zitten minimaal 5 producten die met elkaar gemeen hebben dat ze lokaal, lekker, leuk en een beetje luxe zijn. Mike en Irene van Rheenen, eigenaren van het Naaldwijkse Tramhuisje, bedenken ook deze keer weer een verrassend recept met de producten en dat wordt aan de doos met lekkernijen toegevoegd.

De bestelprocedure en eventuele afleveringen gaan via de webshop van Vitaal Express . Je kan in de webshop ook aangeven dat het pakket, of beter nog de pakketten, laat afleveren op een ander adres. Gezien de lastige situatie rondom het versturen van pakketten en de overgrote vraag bezorgen we alleen nog in het Westland .Wie ga jij verrassen aanstaande vrijdag 19 juni ? Voor eventuele vragen over de leveringen kan je de site raadplegen. Wil je het pakket zelf ophalen dan kan dat aanstaande vrijdag 19 juni van 15.00 tot 17.00 en zaterdag 20 juni mei van 10.00-12.00 bij het Tramhuisje, Verspycklaan 1, Naaldwijk. De bestelde pakketten worden vrijdag 20 juni in de middag bezorgd. Veel plezier en eet smakelijk.

Samenstellers Vaderdagpakket : Bezorgen 19 juni namiddag en afhalen 19 juni 15.00-17.00 en 20 juni van 10.00 tot 12.00

Vitaal ExpressKeurslager Marco van der Hout, Food Fellows, Flinke Jongens, Westland peppers en Slagerij Zwaard

Meedoen?

Ben jij een lokale ondernemer en wil je meedoen met dit leuke initiatief? Neem dan contact met ons op


Support Your Locals Westland is een initiatief van het Westland Netwerk Initiatief en Lekker Uniek delicatessen met een verhaal