Support your locals westland

LekkerUniek en Support Your Locals Westland

WESTLAND IS IN LOCKDOWN. OP 22 JANUARI ORGANISEREN WE WEER DE SYLW LOCKDOWN WANDELINGEN. Meer informatie en verkoop

LekkerUniek is een platform voor delicatessen met een verhaal. In deze coronatijden is ‘het verhaal’ vaak anders dan normaal. Wij ondersteunen de winkeliers, horeca en verenigingen om in deze tijd te blijven voortbestaan met allerlei acties, gecentreerd vanuit ons verzorgingsgebied Westland.

De komende tijd hebben we weer een aantal mooie acties in de planning. Mis geen acties en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Over Support Your Locals Westland: Rabo & Co

Support Your Locals Westland is een initiatief van het Westland Netwerk Initiatief en Lekker Uniek delicatessen met een verhaal

In het voorjaar was het al een doorslaand succes. Meer dan 7000 pakketten hebben we met de lokale ondernemers mogen verzorgen. Voor veel particulieren maar ook voor de Gemeente Westland, Rabobank Westland, de scholen PCPOW en WSKO en Lentiz . Ook hebben we de leden van de Vrouwelijke ondernemers Westland , de medewerkers van Don Opleidingen en de Stichting Kwest mogen verrassen met een LekkerUniek pakket.

Onze TV-kok van het Tramhuisje, Mike van Rheenen maakte bij ieder pakket een leuke promo video met de lekkernijen uit het pakket. Bekijk deze video’s op onze Facebook pagina.

Tijdens de 2e golf rond de kerstdagen hebben we veel (kerst0 pakketten mogen verzorgen en veel ondernemers extra omzet bezorgd. Het totaal aantal verzorgde pakketten komt in 2020 uit op 6790.

Artikel uit Rabobank en Co september 2020: Samenwerking WNI, LekkerUniek