Support your locals westland

Zaterdagavond 30 januari: 20:00-22.30
Samen voor het Westland Speax Online Pubquiz

Wat was het leuk hè, de pubquiz van vorig jaar? Door corona kunnen we dat topevenement niet op dezelfde manier organiseren, maar wij hebben een superleuk alternatief bedacht . Een online pubquiz, verzorgd door de bekende quizmasters van de Quizbrothers! Ben jij erbij? De opbrengst van deze eerste Samen voor het Westland Online Pubquiz komt volledig ten goede aan Inloophuis Carma!

Samen voor het Westland Speax Online Pubquiz en LekkerUniek Borrelpakket

Deelnemen? Er is plaats voor iedereen en je maakt zelf je online team. Meest gebruikelijk, zeker in deze coronatijd, is maximaal 6 personen per team. Deelname bedraagt €50,- per team (was vorig jaar €75,-). De opbrengst gaat voor 100% naar Inloophuis Carma.

We organiseren op deze avond ook nog een online loterij met leuke prijzen. Deelnemende teams doen automatisch mee aan de loterij. Je kan ook een borrelpakket van €17,50 kopen voor bij de quiz. De opbrengst daarvan gaat ook naar Inloophuis Carma. Ben jij er (online) bij op zaterdag 30 januari? Top! Het belooft een superleuke avond te worden en we hopen natuurlijk een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

Bestel je een borrelpakket dan kan je die ophalen op zaterdag 30 januari bij het Tramhuisje in Naaldwijk tussen 10.00 en 15.00.

Wil je het laten bezorgen, dan kan dat voor €5,- excl. BTW en alleen in de Gemeente Westland. Wij bezorgen op 30 januari tussen 09.00-12.00 .

Op de dag van de quiz, de 30e krijg je de inlogcode en verdere instructies via de Quizbrothers en kan je de teamnaam doorgeven.

Over Support Your Locals Westland: Rabo & Co

Support Your Locals Westland is een initiatief van het Westland Netwerk Initiatief en Lekker Uniek delicatessen met een verhaal

In het voorjaar was het al een doorslaand succes. Meer dan 4000 pakketten hebben we met de lokale ondernemers mogen verzorgen. Voor veel particulieren maar ook voor de Gemeente Westland, Rabobank Westland, de scholen PCPOW en WSKO en Lentiz . Ook hebben we de leden van de Vrouwelijke ondernemers Westland , de medewerkers van Don Opleidingen en de Stichting Kwest mogen verrassen met een LekkerUniek pakket.

Onze TV-kok van het Tramhuisje, Mike van Rheenen maakte bij ieder pakket een leuke promo video met de lekkernijen uit het pakket. Bekijk deze video’s op onze Facebook pagina.

Artikel uit Rabobank en Co september 2020: Samenwerking WNI, LekkerUniek