Support your locals westland

We zijn weer terug! Met ons unieke Support Your Locals Westland Kerstpakket help je onze lokale ondernemers door deze moeilijke tijd. En je hebt ook nog eens een superleuke en gezellige tweede kerstdag!

SYLW (Support your locals Westland) Kerstpakket mét kerstquiz

Kerst 2020 gaat er door corona anders uitzien dan je gewend bent. Waarschijnlijk vieren we het allemaal in kleinere kring. Alle reden om er toch een fijn feestje van te maken! En daarvoor hebben wij iets bijzonders bedacht.

Wij stellen een speciaal kerstpakket samen met lekkere, leuke en bijzondere hapjes en drankjes. Maar dat is niet alles. In het pakket vind  je naast de lekkernijen, een toegangscode voor onze online Kerstquiz. Deze quiz organiseren we op tweede kerstdag om 14.00 uur, samen met de Quiz Brothers. Deze leukste quizmasters van Nederland zorgen voor een topquiz in kerstsfeer, met daarbij ook vragen over de inhoud van het pakket. Hoe leuk is dat…

De inhoud van het pakket is bedoeld voor 2 personen. Ben je met meer personen, bestel dan gerust meer pakketten. Ook leuk: vorm een team met familieleden of vrienden op afstand en doe samen online – en dus veilig! – mee aan de quiz.

De pakketten zijn  een fijn cadeautje voor jezelf (en je gezin), maar ook een geweldige verrassing voor iemand die tijdelijk de deur niet uit kan, geen bezoek mag ontvangen of juist keihard moet werken. Verwen jezelf en/of een ander en help de lokale Westlandse ondernemer de crisis door!

Zo werkt het bestellen en leveren

Je kunt je pakket bestellen zo lang de voorraad strekt. Het pakket met lokale producten haal je vervolgens op donderdag 24 december op bij het Tramhuisje in Naaldwijk tussen 10.00 en 15.00 uur of je laat het bezorgen (thuis of bij degene die je wilt verrassen). Het pakket kost €50,- inclusief BTW en daarmee steun je direct de Westlandse ondernemers.

Wil je het laten bezorgen, dan kan dat voor €3,- excl. BTW. Wij bezorgen op tweede kerstdag 26 december tussen 09.00 en 12.00 uur.

Je kan het pakket, of beter nog de pakketten, ook laten afleveren op een ander adres. Maar let op: gezien de lastige situatie rondom het versturen van pakketten en de overgrote vraag bezorgen we alleen in het Westland.

Over WNI en Support Your Locals Westland: Rabo & Co

Support Your Locals Westland is een initiatief van het Westland Netwerk Initiatief en Lekker Uniek delicatessen met een verhaal

In het voorjaar was het al een doorslaand succes. Meer dan 4000 pakketten hebben we met de lokale ondernemers mogen verzorgen. Voor veel particulieren maar ook voor de Gemeente Westland, Rabobank Westland, de scholen PCPOW en WSKO en Lentiz . Ook hebben we de leden van de Vrouwelijke ondernemers Westland , de medewerkers van Don Opleidingen en de Stichting Kwest mogen verrassen met een LekkerUniek pakket.

Onze TV-kok van het Tramhuisje, Mike van Rheenen maakte bij ieder pakket een leuke promo video met de lekkernijen uit het pakket. Bekijk deze video’s op onze Facebook pagina.

Artikel uit Rabobank en Co september 2020: Samenwerking WNI, LekkerUniek