Unieke verhalen

Naar een heel oud recept Toen Ton Verbraeken in een oude envelop een bierrecept vond, wist hij direct dat hij iets bijzonders in handen had. Het recept was van zijn grootvader, die uitbater van een cafe in Kwintsheul was geweest en daar ook een vergunning om zelf bier te brouwen had. In 2006 ging Ton Verbraeken met het recept, dat toen al meer dan een eeuw oud was, naar een brouwerij en vrij snel daarna
De lekkerste koffiebonen voor echte liefhebbers!  Graag stellen we u de koffiebranderij van Private Label Coffee voor . Zij branden alleen de beste koffiebonen, afkomstig uit koffieplantages uit diverse landen van over de hele wereld. Bij hun manier van branden draait alles om geduld en aandacht. De brandmeester gebruikt alleen een speciale slow-roast methode om de koffiebonen volledig tot hun recht te laten komen. Bij deze methode branden ze de koffiebonen voor een langere tijd
Breje durpers? Het klassieke “plaatsenaartje” de brejedurper is ontwikkeld door Arjen van Aalst en typeert ons dorp ‘s-Gravenzande in de vorm van het gebakje. De combinatie van mokka crème en hazelnoot merenge zorgt voor een fijne eetbeleving van zoet, een bitte en een sterke koffiesmaak. Dit is wat het gebakje zo bijzonder maakt maar toch ook heel basis en simpel.       The making of Banketbakkerij & Chocolaterie v. Aalst 0174 418964Langestraat 243, 2691
Wie is Mr. Kitchen? Mister Kitchen bestaat uit drie vrienden: Daan, Maarten en Igor. In het Groningse studentenhuis op de Vismarkt ontstond hun gemeenschappelijke liefde voor koken én eten. Na het afronden van hun studies (tweemaal rechten en eenmaal economie), kozen zij ieder ons eigen pad. Daan werd copywriter in de reclame, Igor werkte als producent in de cultuursector en Maarten maakte, na het voltooien van de koksopleiding, carrière in diverse restaurants. In 2006 startten
Mi Nona, Dulce de leche Uit Argentininië Karamelcrème, heerlijk als broodbeleg, op pannenkoeken, in desserts, als vulling voor gebak en nog veel meer.  Dulce de Leche behoort tot de meest authentieke producten uit Argentinië en heeft een lange geschiedenis. Het wordt bereid uit melk, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of kleurstoffen, en is glutenvrij, rijk aan proteïnen, calcium en vitamines. Silvia Piezzi, geboren Argentijnse, importeert de goudgele lekkernij naar Nederland onder de naam Mi Nona (mijn