• Zoek Delicatesse

WESTLANDER BIER: Het begin van een traditie

Ontdek de heerlijke bieren van Westlander

Westlander Bier staat voor lekker bier van goede kwaliteit. Bier zoals bier hoort te zijn. Heerlijk van smaak en met een goede schuimkraag. Ambachtelijk gebrouwen in Westland of met zorg geïmporteerd uit het buitenland. Speciaalbier dat het verschil maakt bij elke gelegenheid. Zonder arrogant over te komen. En nog vriendelijk van prijs ook. Dat is nou typisch Westlander Bier.

Speciaalbier

Westlander Bier is in 2017 opgericht door twee jonge Westlanders die ontdekten dat er behoefte was aan een speciaalbiertje. Ze leenden een startkapitaal en gingen aan de slag. Ze vroegen de Westlanders hoe een lekker speciaalbiertje moet smaken, vonden een Westlandse brouwerij die het avontuur wel aan wilde gaan en brachten het allereerste Westlander speciaalbiertje op de markt. Het bleek een schot in de roos. Al snel volgden andere smaken. Met hun concept Bier & Burgers waren ze bovendien graag geziene gasten op feesten en partijen.

Een smakelijke variatie

Westlander Bier is er voor iedereen. Onze toppers zijn Lekker Blond, Weizen, Bok, IPA en Amber. En wat dacht je van speciaalbier uit Israël? Ontdek alle smaken in het assortiment.

Voor iedereen

De Westlanders zijn enthousiast, nu de rest van Nederland nog. Daar gaan Richard en Jan voor zorgen. Richard is kaasboer, heeft een eigen kaaswinkel en een zeer verfijnde smaak. Jan komt uit de evenementenbranche en is een kei in organiseren. Samen hebben ze Westlander Lekker Blond ontwikkeld. Een fris biertje dat uitstekend smaakt bij oude kaas, maar ook zonder lekker wegdrinkt. Een topper die het hele jaar door favoriet is. Zelfs bij onze Belgische zuiderburen die al om het recept gesmeekt hebben…

Graaf Willem II straat 23-25
2691 MW ‘s-Gravenzande
06 – 39 35 13 66
info@westlanderbier.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.